Lefnerová Danuše ( search by name in IS MU /auth )

Body na spoluautora Body za publikaci pro MU Odkaz ISVaV
4,04 8,07 Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
0,00 0,00 Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem
0,00 0,00 Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L
0,00 0,00 Hygienické a mikrobiologické parametry menz pro studenty MU, Brno
0,00 0,00 Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
0,00 0,00 Functional food components prepared with assistance of high pressure treatment
0,00 0,00 Inhibice mutagenity působením šťáv a biologicky aktivních látek z brukvovité zeleniny.
14,01 28,03 Kopie: High Pressure and Foods – Fruit/Vegetable Juices
0,00 0,00 Přírodní karcinogeny
2,69 5,38 The changes of selected phenolic substances in wine technology
0,00 0,00 Fenolické látky v technologii vína
2,58 5,16 Kopie: Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices
Back
(c) Michal Bulant, 2011